Rrugëtimi i Top Model Week vazhdon. Nga “Flumen Park”, Gersa, Petrina dhe Rosela gjetën veten dhe aparati ka gjithmonë surpriza për to. Ëndrra vazhdon, ndërsa ju na ndiqni çdo të enjte në orën 21:00 në Klan Plus, për të tjera aventura që na presin.

Autori: Bledis
Regjisore: Dorina Toçi
Skenari: Manjola Markola
Styling: Miranda Dupi
Make up Artist & hair: Evelina Locaj
Photographer: Enkeled Gurra
Kordinatore: Ervisa Banush
Operatorë: Fatjon Shulla
Marjel Shima
Ajet Ulliri
Lexoi: Iva Kalemi
Post Production: Ylli Hoxha