Trafik në Vlorë, fluks pushuesish drejt plazheve të jugut

Trafik në Vlorë, fluks pushuesish drejt plazheve të jugut

14:42 10/08/2019

Fluksi i madh i pushuesve drejt plazheve të jugut ka bërë që rrugët nga Fieri në Vlorë të jenë të ngarkuara. Trafiku ka nisur që në orët e para të mëngjesit. Më e rënduar është situata në Vlorë pasi mijëra automjete kanë udhëtuar drejt bregdetit të Jonit.

Trafik të rënduar ka patur edhe në drejtim te Durrësit, sikurse edhe nga Fushë Kruja në Lezhë dhe në drejtim të Shkodrës./ABC News Albania 24/7

Të ngjashme
UKT