Sulejman Starova intervistë për incidentet sportive që kanë ndodhur në Burrel. Sipas Sulejman Starovës ndihma e gjyqtarëve dhe e Federates ka çuar që të ketë më pak incidente edhe pse janë gjithmonë të kërcënuar nga dhuna.

Ne jemi të kënaqur nga rezultati dhe mbarimi i fazës së parë edhe pse me disa incidente të vogla. Kemi gjetur gadishmërinë e gjyqtarëve dhe njerëzve të FSHF-së që këtë vit të ketë më pak incidente. Duhet të jemi realistë se jemi gjithmonë nën kërcënim të dhunës por ne kemi vazhduar të jemi koseguent në eleminimin e këtyre shfaqjeve.”– tha Starova./tvklan.al

Gazetar : Vladimir Lame