TRE RECETA ME FRUTA DHE TEKNIKA TE REJA TE MAKE-UP PERMANENT!

TRE RECETA ME FRUTA DHE TEKNIKA TE REJA TE MAKE-UP PERMANENT!

10:11 23/07/2015

Te ftuar:

Tefta Pajenga – Bashke prezantuese e programit “Rreze Dielli”

Indirt Çela – Shef kuzhine restorant “Diplomat”

Rolina Naço – Dietologe

Elda Cenomeri – Administratore tek Studio Vetullat “Gajtan”

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari 
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi