Turizmi malor në Bjeshkët e BushtricësTurizmi malor në Bjeshkët e Bushtricës

16:14 12/07/2020

Klosi: Turizmi malor, destinacion unik

“Eja në shtëpinë tënde”, është thirrja që bashkia e Kukësit ka zgjedhur për të promovuar turizmi malorë të zonës. Në një aktivitet të veçantë të mbajtur në bjeshkët e Bushtircës ministri i mjedisit dhe turizmit Blendi Klosi u shpreh se turizmi malor në Shqipëri mbetet një destinacion unik.

“Unë pata mundësinë ta shfletojë, 300 faqe histori, 300 faqe traditë vlera të kësaj zone, sa shumë janë mundësitë për të krijuar këtu një legjendë turistike. Për të filluar këtu një rrugëtim në gjithë Bjeshkët shqiptare”.

Turizmi malor vitet e fundit në Shqipëri ka filluar të shihet si një ndër destinacionet e preferuara për të huajt.

Tv Klan
Të ngjashme