Shqipëria mori 11 medalje në turneun ndërkombëtar të mundjes “Muhamet Malo”.

Abakarov dhe Valiev ishin dy medalistët e artë te ekipit shqiptar në stilin e lirë.

Në kete turneun morën pjesë 114 sportistë, ku Kazakistani si ekip  zuri vendin e parë, të dytin Moldavia, ndërsa Shqipëria të tretin.

Tv Klan