Ishullorët janë afruar më shumë me njëri-tjetrin dhe tregojnë tashmë historitë e dhimbshme që kanë kaluar. Kësaj rradhe ishte Ueda ajo që u hapi zemrën ishullorëve dhe foli për fëmijërinë e saj të vështirë.

Ueda: Kur isha 9 vjeçe, babi po ikte për punë dhe policia e ka kapur dhe e ka kthyer në Shqipëri. Ai nuk tregoi që ishte me familjen që mos të ktheheshim unë, mami dhe vëllai. Kur zgjohesha në mëngjes nuk e kisha asnjëherë babin aty por vetëm nëpërmjet ‘Skype’-it mund të flisnim.

Ndiqni episode ditore të Love Island Albania në orën 18:20, në Tv Klan.