Ueda zgjedh dashurinë dhe ndan çmimin e madh me Arlindin!


Ueda zgjedh dashurinë dhe ndan çmimin e madh me Arlindin!

00:54 06/11/2023

Çifti fitues i edicionit të parë të Love Island Albania është Ueda dhe Arlindi.

Ata kanë në duar zarfin prej 50 mijë Eurosh. A do e ndajnë ata me njëri-tjetrin?

Ata zgjedhin nga një zarf secili dhe Ueda ka zarfin me 50 mijë Euro ndërsa Arlindi zarfin me 0 Euro.

E pyetur nga Luana nëse ajo dëshiron t’i ndajë paratë më Arlindin, Ueda u përgjigj: “Unë zgjedh dashurinë dhe dua t’i ndajë paratë me Arlindin”!/Love Island Albania

Të ngjashme