Uji “Lajthiza” vjen me ambalazh kartoni - Tv Klan

Uji “Lajthiza” vjen me ambalazh kartoniUji “Lajthiza” vjen me ambalazh kartoni

16:30 23/10/2021

Me i sigurt për konsumatorin dhe mjedisin

Uji Lajthiza zbret në mes të Tiranës… Prej 23 vitesh ne tregun vendas dhe ate europian kompania Lajthiza vjen me risi për konsumatorët.

Në fokus të kompanisë është shëndeti i fëmijëve dhe një mjedis sa me i pastër.

Por rritja e popullsisë dhe kërkesa në rritje e konsumatorit kanë bërë që lajthiza të rrisë kapacitet e saj.

Rritja e kapaciteteve vjen paralelisht me ruajtjen e cilësisë për të ofruar një produkt të pastër. Ashtu siç drejtuesit e kompanisë thonë, fokusi është “baby water” duke ofruar siguri që uji Lajthiza mund të përdoret nga dita e lindjes e deri në fund të jetës…

Tv Klan
Të ngjashme