Uniforma të reja për personelin e QSUT

Uniforma të reja për personelin e QSUT

16:00 12/05/2014 personeliMjeku, infermieri, apo sanitarët në Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza do të mund të dallohen nga njëri-tjetri  nëpërmjet ngjyrës së  uniformës që mbajnë veshur. Prezantimi i uniformave të reja u bë në ditën botërore të infermierit.

Me uniformat e reja pacientët do të kenë mundësinë të dinë në çdo moment me kë të komunikojnë, dhe këtë do ta bëjnë npërmjet ngjyrës së uniformës , ku bojqelli do të mbajnë infermierët, ngjyrë vishnje sanitarët dhe nëse ka bluzë të bardhë atëherë ai është mjek.

Tv Klan
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT

Uniforma të reja për personelin e QSUT

Uniforma të reja për personelin e QSUT

16:00 12/05/2014 personeliMjeku, infermieri, apo sanitarët në Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza do të mund të dallohen nga njëri-tjetri  nëpërmjet ngjyrës së  uniformës që mbajnë veshur. Prezantimi i uniformave të reja u bë në ditën botërore të infermierit.

Me uniformat e reja pacientët do të kenë mundësinë të dinë në çdo moment me kë të komunikojnë, dhe këtë do ta bëjnë npërmjet ngjyrës së uniformës , ku bojqelli do të mbajnë infermierët, ngjyrë vishnje sanitarët dhe nëse ka bluzë të bardhë atëherë ai është mjek.

Tv Klan
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT