Emisioni Uniko nga Spartak Koka në Klan Plus trajton sërish historinë e Altin Çokut dhe të 27-vjeçares së ndjerë Sibela Abedini, që tronditi opinionin publik por dhe ka ngritur alarmin për përsëritjen në shoqëri të ngjarjeve të tilla. Emisioni Uniko ka zbuluar se 4 vajza ishin kërcënuar nga Altin Çoku ndër vite. Në këtë emision do të evidentohen të gjitha faktet e panjohura se si Altin Çoku ishte shndërruar në kërcënues dhe gjobvënës.