Uniko – Sherri për modelen, si u vra Vilsoni pas një telefonate!Uniko – Sherri për modelen, si u vra Vilsoni pas një telefonate!

22:04 05/04/2021

Vilson Tafçiu mbeti i vrarë me armë jashtë një lokali në zonën e Astirit në Tiranë më 20 Janar të vitit 2020. Ai u vra nga shoku i tij, Noel Dishi, pas një konflikti mes tyre. Emisioni Uniko nga Spartak Koka në Klan Plus sjell për herë të parë dëshmitë dhe rrëfimin e familjarëve të të ndjerit Vilson Tafçiu, si e mësuan ata lajmin për vrasjen e djalit të tyre.


Të ngjashme