Universitetet private dhe kritikat për toUniversitetet private dhe kritikat për to

Autori: Blendi Fevziu

23:08 01/03/2012

Ka shumë paragjykime sa i takon arsimit të lartë privat në Shqipëri. Por sa kanë ndikuar në shoqërinë shqiptare dhe cila është risia që ka sjellë konsolidimi i universiteteve private?  A ka ndikuar pozitivisht apo negativisht në cilësinë e studentëve që diplomohen në këto universitete?

Për të diskutuar mbi arsimin e lartë privat në Shqipëri, në studion e emisionit “Opinion” ishin të ftuar Henri Çili, Fatos Lubonja, Bardhyl Musai, Iris Luarasi, Adri Nurellari dhe Astrit Veliaj./tvklan.alTë ngjashme

Autori: Blendi Fevziu

23:08 01/03/2012