Ushqente të pamundurit, gjobitet e shoqërohet drejtori i qendrës rezidenciale

Ushqente të pamundurit, gjobitet e shoqërohet drejtori i qendrës rezidenciale

21:06 30/03/2020

Një ndër masat e para, të marra nga Qeveria për mos përhapjen e COVID-19, ishte mbyllja e institucioneve arsimore dhe më pas edhe izolimi në shtëpi i qytetarëve.

Por në zonën e Astirit, një njësi tregtare ka mbyllur qepenat përgjysmë, duke shkelur ligjin e duke vazhduar aktivitetin.

Në zonën e Kinostudios, në rrugën “Shefqet Kuka” ndodhet qendra rezidenciale “Strehë dhe Shpresë”, që drejtohet nga qytetari Hysni Kuka.

Ky i fundit tregon, se u shërben 55 të moshuarve dhe personave të tjerë të braktisur, që nuk kanë mundësi të tjera mbijetese.

Por pak ditë më parë, Hysniu dhe qendra e tij u gjobit me 10 milionë lekë të vjetra nga komisariati numër 4, duke u konsideruar njësi tregtare.

Pamjet filmike dokumentojnë se dy policë, Guximi dhe Velo, në datën 24 mars hynë si ilegalë në ambientet e qendrës rezidenciale, duke venë gjobën dhe shoqëruar Hysniun në komisariat.

Hysniu është ankuar Drejtoria e Përgjithshme e Policisë, SHÇBA-ja, Gjykata administrative, i ka bërë kallëzim dhe i ka shkruar edhe kryeministrit Edi Rama, por asnjë zgjidhje.

Për këtë rast, emisioni “Stop” iu drejtua Komisariatit të Policisë nr 4, ku pati një komunikim me Shefin e saj Agim Hoxha.

Në mënyrë të çuditshme zoti Hoxha u shpreh se është në dijeni të rastit, por ai do ta verifikojë pa qenë e nevojshme të bëjë shumë bujë.

Shefi Agim Hoxha-Përshëndetje! Faleminderit!

Shefi Agim Hoxha-Po, Odeta! Urdhëroni!

Shefi Agim Hoxha-Po!

Shefi Agim Hoxha-Po!

Shefi Agim Hoxha-Ky është një rast, që po verifikohet nga ana ime. Nuk duhet bërë kaq bujë, sa e bëni ju.Normalisht, aty ka ambiente ndenjëse. Ky ambient lokali, është ambient lokali, që shërben edhe për pjesën tjetër të banorëve, që duhet zbatuar urdhri, duhej të mbyllej.

Shefi Agim Hoxha-Unë jam në fazë verifikimi.Më kupton?/tvklan.al

Të ngjashme

Grupi

Kallezo