Vajza në dritare – Episodi 103
Vajza në dritare – Episodi 103

19:30 17/05/2022

Nalan e shkatërruar gjen ngushëllim në fjalët e mikës së saj.

Sedat ndërkohë pret me ankth përballjen me gruan e tij.

A do të mund të kuptojë gjë Feride mbi atë çfarë ka ndodhur?

Në një drekë me Bilurin dhe Hajriun, Nalan fillon të ndihet më mirë nga prania e tyre.

Të ngjashme