Vajza në dritare – Episodi 104
Vajza në dritare – Episodi 104

19:30 18/05/2022

Si do të jetë përballja mes Nalanit dhe Sedatit?

A do të mundet ajo t’i besojë përsëri atij?

Hajri është ai që i bën Nalanit dhuratën e parë për fëmijën që ajo pret.

Te kush do të gjejë përsëri ngushëllim Nalan?

Të ngjashme