Vajza në dritare – Episodi 106
Vajza në dritare – Episodi 106

19:30 20/05/2022

Pasi mëson gjithçka nga Alp rreth lidhjes së fshehtë të Sedatit me Xhanën, Nalan shkon të kërkojë llogari te bashkëshorti i saj.

Si do të justifikohet kësaj here Sedat?

Pas dhuratës së ardhur në shtëpinë Rafet zhytet në kujtimet e ëmbla dhe të hidhura të së shkuarës.

Të ngjashme