Vajza në dritare – Episodi 107
Vajza në dritare – Episodi 107

19:31 21/05/2022

E shqetësuar mbi situatën e Nalanit dhe foshnjës që ajo pret, Feride shkon të kërcënojë Alpin në zyren e tij.

Por pamjet që do t’i tregojë ai do ta xhindosin edhe më shumë atë.

Nalan e vetme shkon të dëgjojë rrahjet e zëmrës së bebit të saj.

A do të mundet ajo të përballet me familjen Korolu mbi lojen e ndyrë që ata kanë bërë ne lidhje me Sedatin dhe Xhanën?

Të ngjashme