Vajza në dritare – Episodi 109
Vajza në dritare – Episodi 109

19:30 24/05/2022

Gjatë shetitjes me Nalanin, Sedatin e rrëthojnë njerëzit e Alpit.

Ndërkohë që Sedat dhe Hajri zihen me grushta me njerëzit e Alpit, Nalan bëhet keq dhe dergohet menjëherë në spital.

Çfarë do të ndodhë me foshnjën që ajo pret?Të ngjashme