Vajza në dritare – Episodi 112
Vajza në dritare – Episodi 112

19:30 27/05/2022

Sedat tashmë i kthyer në një pjatalarës vuan denimin e tij të dhënë nga Rafet.

Duke ndjerë afrimitetin mes Nalanit dhe Hajriut, Feride vendos të marrë masa mbi këtë çështje.

Cili do të jetë denimi që Feride ka menduar për Xhanën?

Të ngjashme