Vajza në dritare – Episodi 128
Vajza në dritare – Episodi 128

19:30 16/06/2022

Hajri merr guximin dhe vendos t’i rrëfejë ndjenjat e tij Nalanit, por kjo e fundit do ta pengojë këtë bisedë nga frika e asaj çfarë do të dëgjojë.

Ndonëse Hajri nuk mund t’i rrëfejë ndjenjat e tij, paparacët do të kapin momentin mes të dyve.

Çfarë do të kërkojë Feride nga Sedat? Si do të reagojë Muzo ndaj Selenit?

Të ngjashme