Vajza në dritare – Episodi 131
Vajza në dritare – Episodi 131

19:30 20/06/2022

Duke parë fotot e Nalanit dhe Hajriut, Sedat përballet ashpër me Nalanin.

Si do të përfundojë debati i tyre?

Feride nga ana tjetër zbulon shenimin e Hajriut në dhomen e vajzës së saj.

Rafet zbulon se Pera është vajza e Pervinit…

Të ngjashme