Vajza në dritare – Episodi 133
Vajza në dritare – Episodi 133

19:30 22/06/2022

Cili do të jetë detaji tjetër që Hajri ka menduar për të lumturuar Nalanin?

Muzo vjen në vilën Korolu së bashku me Perën për t’i komunikuar familjes së tij një vendim të rëndësishëm.

Si do të jetë përballja mes Feridesë dhe Hajriut?

Të ngjashme