Vajza në dritare – Episodi 134

Vajza në dritare – Episodi 134

19:30 23/06/2022

Debatet dhe zenkat mes Nalanit dhe Sedatit nuk kanë të sosur.

Si do të jetë përballja e Sedatit me Feridenë pasi ai ka mësuar sekretin e saj më të erret?

Rafet kërkon të mbledhë gjithë familjen në kompani. Çfarë vendimi ka marrë ai?

Të ngjashme