Vajza në dritare – Episodi 136

Vajza në dritare – Episodi 136

19:30 25/06/2022

Duke mësuar se nëna e saj është Sema dhe jo Feride, bota e Nalanit skatërrohet edhe njëherë.

Çfarë do të ndodhë tashmë me Feridenë?

Pervin troket në vilën Korollu. Si do të jetë takimi I parë mes saj dhe Gylxhihanit?

Xhana mëson se është shtatzënë…

Të ngjashme