Vajza në dritare – Episodi 140
Vajza në dritare – Episodi 140

19:30 30/06/2022

Nalan vendos që tani e tutje mos t’i nënshtrohet më nënës së saj.

Hajri nga ana tjetër vendos të kthehet në vendlindje pas një problemi familjar.

Si do ta presë Nalan largimin e tij?

Muzo dhe Selen kanë përplasjen e tyre të parë.Të ngjashme