Vajza në dritare – Episodi 142


Vajza në dritare – Episodi 142

19:30 02/07/2022

Pervin vendos mos të japë dorën e Peres pa prezencën e Gylxhihanit.

Por me ardhjen e kësaj të fundit do të shkatërrohet e gjithë mbrëmja.

Nalan telefonon Hajriun dhe i përgjërohet me lot në sy mos ta lërë vetëm atë.

A do mund të kthehet Hajri apo tashmë kjo telefonatë do të jetë tepër vonë?
Të ngjashme