Vajza në dritare – Episodi 143
Vajza në dritare – Episodi 143

19:30 04/07/2022

Duke u ndjerë më vetëm se kurrë, Nalan i rifiton shpresat me kthimin e Hajriut.

Çfarë do të ndodhë tashmë me marrëdhënien e tyre?

A do të mundet Pera të fitojë faljen e Muzos?

Fillimisht Selen dhe më pas Feride mësojnë rreth shtatzanisë së Xhanës…


Të ngjashme