Vajza në dritare – Episodi 145

Vajza në dritare – Episodi 145

19:30 06/07/2022

Me largimin e Peres nga shtëpia, tensioni mes Pervinit dhe Rafetit rritet dhe më shumë.

A do të vazhdojë tashmë plani i martesës së Muzos dhe Perës?

A do t’ia arriijnë qellimit Selen dhe Feride për abortimin e Xhanës?

Nalan debaton ashpër me Hajriun për shkak të xhelozisë së saj…

Të ngjashme