Vajza në dritare – Episodi 181

Vajza në dritare – Episodi 181

19:30 10/03/2023

Nalan e shkatërruar nga lajmi që i dha Xhana shkon të përballet me Sedatin dhe të gjithë ata që e gënjyen sy për sy.

A do të largohet tashmë ajo njëherë e përgjithmonë nga vila Korolu?Të ngjashme