Vajza në dritare – Episodi 182

Vajza në dritare – Episodi 182

19:30 11/03/2023

Si do të jetë përballja e Sedatit me Xhanën?

Nalan edhe njëherë tjetër mes gjithë vuajtjes që po kalon mbështetjen më të madhe do ta gjejë në praninë e Hajriut.

Nalan del kunder vullnetit të Feridesë dhe vendos të përballet ashpër me të.Të ngjashme