Vajza në dritare – Episodi 184


Vajza në dritare – Episodi 184

19:30 14/03/2023

Ndërkohë që Nalan në gjëndje të dehur kërkon të kalojë natën në shtëpinë e Hajriut, Feride çmëndet kur nuk e gjen atë në shtëpinë e Bilurit.

Si do të jetë përballja mes tyre?

Sedat nga ana tjetër i jep fund lidhjes së tij me Xhanën dhe vendos të sjellë Nalanin në vilë.Të ngjashme