Vajza në dritare – Episodi 185

Vajza në dritare – Episodi 185

19:30 15/03/2023

Rafet dhe Gylxhihan vendosin të rregullojnë marëdhënien e tyre.

Feride ndërkohë zgjon edhe njëherë torturën e korsesë.

A do të bjerë Nalan përsëri pre e lojës psikologjikë të nënës së saj?

Çfarë do të kërkojë Xhana në vilën Korolu?Të ngjashme