Vajza në dritare – Episodi 190

Vajza në dritare – Episodi 190

19:30 21/03/2023

Feride paralajmëron Nalanin që të shkëpusë çdo kontakt me Hajriun pavarësisht këmbnguljes  së tij.

Por a do të heqë dot dorë Hajri nga kjo dashuri?

Si do të jetë tashmë raporti mes Sedat dhe Nalan?

Të ngjashme