Vajza në dritare – Episodi 192

Vajza në dritare – Episodi 192

19:30 23/03/2023

Si do të shkojë darka e familjes Korolu në nder të Nalanit dhe Sedatit?

Të gjithë të dëshpëruar presin lajmin e operacioni të Xhanës e cila po lufton me vdekjen bashkë me foshnjën e saj.

Një lajm nga spitali do të shkatërrojë Sedatin.

Të ngjashme