Vajza në dritare – Episodi 194

Vajza në dritare – Episodi 194

19:30 25/03/2023

Çfarë do të thuhet në një takim mes Nalanit dhe Hajriut?

Sedat do të marrë një surprizë të bukur nga Rafet.

A do të mundet Bilur të bindë Hajriun të heqë dorë përfundimisht nga Nalan?

Të ngjashme