Vajza në dritare – Episodi 243

Vajza në dritare – Episodi 243

19:30 22/05/2023

Nalan dhe Tyrkan tashmë duken që janë bërë shoqe të ngushta me njëra-tjetrën.

Një grua shumë e bukur vjen në restorantin e Hajriut dha shkatërron gjithçka.

Sedat vazhdon të përndjekë Nalanin.

Të ngjashme