Vapa shton rastet me viroza te fëmijët

Vapa shton rastet me viroza te fëmijët

15:50 02/08/2017 https://youtu.be/KYrSScJxz7k

Temperaturat e larta kanë shtuar numrin e fëmijëve që kanë kërkuar ndihmë mjekësore, tek mjekët pediatër në poliklinika apo edhe në urgjencën e Qendrës spitalore universitare “Nene Tereza”.

Kur termometri pritet të qëndrojë 40 gradë përgjatë 10 ditëve të para të gushtit, mjekët rekomandojnë të bëhet kujdes me foshnjet dhe fëmijët edhe gjatë qëndrimit në plazh.

Përgjatë 24 orëve në urgjencën pediatrike në qendrën spitalore universitare “Nëne Tereza” janë paraqitur mesatarisht 250 fëmijë me virozë të stinës.

Tv Klan

 Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi