Vasil Melo intervistë për Kushtetutën (19 tetor 1998)

Vasil Melo intervistë për Kushtetutën (19 tetor 1998)

16:17 19/10/1998

Kryetari i PBDNJ Vasil Melo intervistë për idenë e Partisë Demokratike për rishqyrtimin e Projekt Kushtetutës. Sipas Melos është vonë për këtë sepse projekt Kushtetuta ka kaluar në Parlament.

“Ne mendojmë se kishte kohë para se Kushtetuta të kalohej në Parlament që të bëhej një tryeze e partive. Një tryezë e tillë dështoi dhe tani është shumë vonë që një parti të kërkojë rishqyrtim të Projekt Kushtetutës.”

Pamje Kryetari i PBDNJ Vasil Melo intervistë./tvklan.al

 

LAJMET
Të ngjashme

KPT
KPT
UKT