Vasil Melo për bashkimin e të majtës (18 tetor 1998)

Vasil Melo për bashkimin e të majtës (18 tetor 1998)

10:38 18/10/1998

Vasil Melo intervistë për idenë e Fatos Nanos, për bashkimin e së majtës. Sipas Melos kjo është një ide që duhet të diskutohet paraprakisht me partitë e tjera. Gjatë intervistës ai u shpreh :

” Unë nuk jam as parti e majtë dhe as parti e djathtë, un jam parti e qendrës. Nëse Nano do të bëjë një koalicion të partisë së tij ose një parti të re me grupime të ndryshme është një problem që duhet ta zgjidhë ai dhe partia e tij. Nëse Nano shikon se ka probleme në parti, atëherë ai duhet të ndërmarrë iniciativa të ndryshme. Megjithatë nëse do të marrë një vendim të tillë duhet ta diskutonte dhe me partitë e tjera dhe të shikonte se çfarë mbështetjesh kishte.”

Pamje Vasil Melo intervistë./tvklan.al

Gazetar : Vladimir Lame

Të ngjashme

Grupi

Kallezo