Vasil Melo për referendumin e Kushtetutës (17 tetor 1998)

Vasil Melo për referendumin e Kushtetutës (17 tetor 1998)

16:09 17/10/1998

Kryetari i partisë “Partia Bashkimi i të Drejtave të Njeriut” Vasil Melo shprehet në një intervistë për referendumin e Kushtetutës. Sipas Melos votat për miratimin e këtij referendumi duhet të jenë shumicë mbi 70% e votave sepse kemi të bëjmë me një dokument thelbësor ku do të konsultohet shteti dhe nuk mund të pranojmë që një dokument i tillë të pranohet vetëm nga 10% e popullsisë.

Pamje Vasil Melo intervistë./tvklan.al

Të ngjashme

Grupi

Kallezo