Tema e sotme në programin e “Rudina” në Tv Klan ka të bëjë me patriotizmin, ndjenjën e atdhedashurisë. Parashutisti i njohur Alket Islami solli objektin e tij të preferuar duke i shkuar për shtat dhe festave të Nëntorit. Vela e madhe kuq e zi që ka fluturuar në qiell më 28 Nëntor 2012, zbukuroi këtë të Shtunë studion televizive.


Alket Islami:Unë kam sjellë velën kuq e zi, që është inuguruar më 28 Nëntor të 2012-ës, në 100 vjetorin e ditës së Pavarësisë.

-Është e rëndë?

Alket Islami: Jo më shumë se 5 kile.

-Sa e bukur! Kjo është pjesa e brendshme që ne shohim kur parashuta fluturon.

Alket Islami: Ka të paktën edhe një vit orë fluturimi.

-A pse është e përcaktuar?

Alket Islami: Po patjetër! U bë 11 vjet që fluturon.

-Kështu që edhe një vit pak a shumë dhe duhet ndërruar.

Alket Islami: Shpresojmë që të jetë mirë koha me 28 që të fluturojmë lart.

-Zonjat e publikut që ta dini, kur ta shikoni në qiell, është vela që kemi pasur në studio.

Alket Islami: Mund të vijnë dhe vëllezërit nga Kosova që kanë dhe ata dy si kjo.

-Sa na e zbukurove studion sot, simbolikë fantastike! Nuk thonë kot që kemi flamurin më të bukur në botë, me ngjyra fantastike, duket shumë i gjallë.

Xhimi Lazri: Kjo e kuqe e thellë është emocionuese./tvklan.al