Në njësinë 10 në kryeqytet, drejtuesi politik për qarkun e Tiranës, Erion Veliaj iu referua amnistisë penale. Sipas Veliajt për disa shkelje, leksioni është marrë dhe dënimi është dhënë.

Veliaj së bashku me deputetin Fatmir Xhafaj ftuan të gjithë ata të rinj që kanë ide dhe talent, t’i bashkohen Partisë Socialiste.

Klan News