Fushata elektorale e socialistëve

Në takimin me banorët e Krrabës, Petrelës dhe Bërzhitës, Veliaj vuri në dukje se periferia e Tiranës është transfomuar.

Kryebashkiaku u kërkoi banorëve që të votojnë Partinë Socialiste për të ecur përpara me investimet, jo për t’u kthyer pas.

Në Bërzhitë, Veliaj premtoi hapjen këtë muaj të tregut të ri agroushqimor ku do të jetë e mundur që qytetarët të blejnë produkte bio me çmime më të lira.

Klan News