Velvet – Episodi 10
Velvet – Episodi 10

01:00 23/06/2022

Ana dhe Alberto mbërrijnë në Paris.

Tashme ata mund të ndihen të lirë të shijojnë dashurinë e tyre në vendin me të cilin të dy kanë ëndërruar  gjithmonë.

Luisa vazhdon të përndiqet nga Don Francisko. Çfarë do të ndodhë kësaj herë me të?

Të ngjashme