Velvet – Episodi 108

Velvet – Episodi 108

01:00 17/01/2023

Stafi i Velvet zbulon se kanë vetëm një ditë për të bërë të gjitha punët e mbretëreshës.

Pedro i jep Dianës një lajm të mirë. Klara has në telashe në aeroport.

Çfarë do të ndodhë mes saj dhe Omarit?
Të ngjashme