Velvet – Episodi 111


Velvet – Episodi 111

01:00 20/01/2023

Çfarë po ndodh me Zhulieten? 

Klara e gjen veten në rrezik në ambasadë.

Raul kthehet në Velvet në një njeri i ndryshuar.

Pedro kurorëzon dashurinë e tij me Dianën.

Si do të përfundojë dashuria mes Klarës dhe Mateos?

Të ngjashme