Velvet – Episodi 23

Velvet – Episodi 23

01:00 15/07/2022

Si do të shkojë darka mes Anës, Mateos, Albertos dhe Kristinës?

Një ditë para dasmës fustani i nusërisë së Kristinës zhduket dhe Ana tashmë duhet të bëjë çdo gjë për të gjetur atë.

Të ngjashme