Velvet – Episodi 26
Velvet – Episodi 26

01:00 21/07/2022

Si do ta përjetojë Ana të gjithë dhimbjen e saj në ditën e dasmës së njeriut që dashuron?

Alberto merr një letër që babai i tij i ka shkruar para se të ndërronte jetë. Çfarë shkruhet në të?

A do të mundet Alberto të martohet me kristinën dhe të heqë dorë njëherë e përgjithmonë nga Ana?


Të ngjashme