Velvet – Episodi 5
Velvet – Episodi 5

01:00 15/06/2022

Pasi Ana është larguar, Alberto pranon të martohet me Cristinën, vajzën e Gerardos.

Ndërkohë, në galeri, Maksi, nëpunësi i ri, sjell disa kujtime të një të shkuare që Doña Blanca i fshihte deri tani.

Një varëse që përdor Max është çelësi për ta njohur atë si djalin që ajo kishte dhe e braktisi në një bujtinë.

Të ngjashme